Publicaties - debeerzietzevliegen.nl

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:Publicaties


Vroege vogels,  Natuur in beeld, heeft op 20 april 2019 een nieuwsbrief gepubliceerd met foto's van de Grondeekhoorns die ik heb gemaakt Deze nieuwsbrief zag er zo uit. Klik op de foto om de serie te bekijken.
Vroege vogels heeft op 20 februari 2019 een artikel over de Kleine Trap geschreven. Daarbij hebben ze één van mijn foto's gepubliceerd in hun nieuwsbrief. Het hele artikel kun je hier terug lezen. De gepubliceerde foto kun je zien door op de foto hiernaast te klikken.
Dpreview.com heeft op 9 oktober 2018 mijn foto van de Roodhalsfuut beoordeeld met de 1ee plek. In totaal deden er 70 foto’s mee met Challenge "The Great Escape”.
Op de website Natuurfotografie.nl zijn op 21 augustus 2018 de winnaars bekend gemaakt van de foto challenge met het thema "ogen". Mijn foto van de Krokodil zat niet bij de eerste 3 maar is uit vele honderden foto's wel gekozen tot eervolle vermelding. Het hele artikel kun je hier terug lezen. De gepubliceerde foto kun je in het groot zien door op het plaatje hiernaast te klikken en dan op het pijltje naar rechts.
 
Vroege vogels heeft op 7 juli 2018 een artikel op hun website geplaatst over de Koekoek (Cuculus canorus). In dit artikel is voor de vergelijking van een Koekoek één van mijn foto's van de Sperwer gebruikt. Klik op deze link om de hele nieuwsbrief te lezen op de Vroege Vogels website. Klik op de foto om een grotere versie te zien.
Vroege vogels,  Natuur in beeld, heeft op 28 juni 2018 één van mijn foto's van de Kleine Vliegenvanger gepubliceerd in hun nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief zag er zo uit. Klik op de foto om een grotere versie van de foto te zien.
Vroege vogels heeft op 27 april 2018 één van mijn foto's van de Slobeenden gepubliceerd in hun nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief zag er zo uit. Klik op de foto om een grotere versie te zien.
Vroege vogels,  Natuur in beeld, heeft op 1 februari 2018 één van mijn foto's van de Ross' Gans gepubliceerd in hun nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief zag er zo uit. Klik op de foto om een grotere versie te zien. Op de tweede pagina kun je de hele foto terug zien.
Vroege vogels heeft op 13 december 2017 een artikel over vogels met grote voeten geschreven. Daarbij hebben ze één van mijn foto's van de Grauwe Gans gepubliceerd in hun nieuwsbrief. Het hele artikel kun je hier terug lezen. De gepubliceerde foto kun je zien door op de foto hiernaast te klikken.
Op de website Natuurfotografie.nl is op 14 november 2017 een artikel geplaatst waar één van mijn paddenstoelen foto's is gebruikt. Het hele artikel kun je hier terug lezen. De gepubliceerde foto kun je zien door op het plaatje hiernaast te klikken.
Dpreview.com heeft op 1 oktober 2017 mijn foto van de vechtende Groenlingen beoordeeld met de 1ee plek. In totaal deden er 77 foto’s mee met Challenge "A Big Year - Birds”.
Op de website Natuurfotografie.nl is op 29 augustus 2017 een artikel geplaatst waar één van mijn foto's van mijn bezoek aan Ultima Frontiera in Roemenie is gebruikt. Het hele artikel kun je hier terug lezen. De gepubliceerde foto kun je zien door op het plaatje hiernaast te klikken.
Vroege vogels heeft op 2 augustus 2017 één van mijn foto's van de Waterhoen gepubliceerd in hun nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief zag er zo uit. Klik op de foto om een grotere versie te zien. Op de tweede pagina kun je de hele foto terug zien.
Vroege vogels heeft op 24 mei 2017 één van mijn foto's van de Woudaap gepubliceerd in hun nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief zag er zo uit. Klik op de foto om een grotere versie te zien. Op de tweede pagina kun je de hele foto terug zien.
Op de website Natuurfotografie.nl is op 26 april 2017 een artikel geplaatst waar één  van mijn foto's van de Groenling is gebruikt. Het hele artikel kun je hier terug lezen.
Vroege vogels heeft op 9 maart 2017 één van mijn foto's van de Flamingo's gepubliceerd in hun nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief zag er zo uit. Klik op de foto om een grotere versie te zien.   Op de tweede pagina kun je de hele foto terug zien.
Op de website Natuurfotografie.nl is op 21 februari 2017 een artikel geplaatst waar één  van mijn foto's van de Rosse Woelmuis is gebruikt. Het hele artikel kun je hier terug lezen.
Op de website Natuurfotografie.nl is op 24 januari 2017 een artikel geplaatst waar één  van mijn foto's van landgoed Heidestein is gebruikt. Het hele artikel kun je hier terug lezen.
Op de website Natuurfotografie.nl is op 22 november 2016 een artikel geplaatst waar één van mijn foto's van de Vuurgoudhaan is gebruikt. Het hele artikel kun je hier terug lezen.
Vroege vogels,  Natuur in beeld, heeft op 10 november 2016 één van mijn foto's van de Pestvogels gepubliceerd in hun nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief zag er zo uit. Klik op de foto om een grotere versie te zien. Op de tweede pagina kun je de hele foto terug zien.
Op de website Natuurfotografie.nl is op 13 september 2016 een artikel geplaatst waar 2 van mijn foto's zijn gebruikt. De Roodmus die ik in 2015 in Katwijk heb gemaakt en de Roodkeelnachtegaal die in 2016 maandenlang heel vogelend Nederland in zijn greep heeft gehouden.Het hele artikel kun je hier terug lezen.
Vroege vogels  heeft op 8 juli 2016 één van mijn foto's van de Wezel gepubliceerd in hun nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief zag er zo uit. Klik op de foto om een grotere versie te zien. Op de tweede pagina kun je de hele foto terug zien.
Vroege vogels  heeft op 1 juli 2016 één van mijn foto's van de Rode Rivierkreeft gepubliceerd in hun nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief zag er zo uit. Klik op de foto om een grotere versie te zien. Op de tweede pagina kun je de hele foto terug zien.
 
Dpreview.com heeft op 20 juni 2016 mijn foto van de Huismus in ochtendlicht beoordeeld met een 3e plek. In totaal deden er 40 foto’s mee met “Challenge #104 huismus in een vierkante uitsnede”.
Vroege vogels heeft op 30 maart 2016  een foto met link naar een serie van mijn vliegende Groenlingen gepubliceerd in hun nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief zag er zo uit. Klik op de foto om een grotere versie te zien. Op de andere pagina's kun je de hele serie terug kijken.
Op 3 februari 2016 is er op de website van Vroege Vogels een artikel geschreven over de oefening van de zang van de zangvogels tijdens de overwintering. Hierbij is één van mijn foto's gebruikt die ik heb gemaakt tijdens mijn vakantie op Lesbos in 2015.
Op 14 oktober 2015 heb ik een dagje rondgedobberd op de Hendrik Karssen (Pterodroma). Een aantal foto’s die ik op die dag heb genomen zijn gepubliceerd in een artikel in het blad van de vogelwerkgroep Texel, de Skor. Het artikel kun je hiernaast lezen (3 pagina's).
Vroege vogels,  Natuur in beeld, heeft op 19 december 2015 één van mijn foto's van de Velduil op jacht gepubliceerd in hun nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief zag er zo uit. Klik op de foto om een grotere versie te zien. Op de tweede pagina kun je de hele foto terug zien.
Vroege vogels heeft op 20 november 2015 een artikel over onze nationale vogel geschreven. Daarbij hebben ze één van mijn foto's van de Grutto gepubliceerd in hun nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief zag er zo uit. Klik op de foto om een grotere versie te zien. Op de tweede pagina kun je de hele foto terug zien.
Vroege vogels heeft op 8 november 2015 één van mijn foto's van de grote Canadese gans gepubliceerd in hun nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief zag er zo uit. Klik op de foto om een grotere versie te zien. Op de tweede pagina kun je de hele foto terug zien.
Vroege vogels heeft op 4 november 2015 één van mijn foto's van de Zwarte Stern gepubliceerd in hun nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief zag er zo uit. Klik op de foto om een grotere versie te zien. Op de tweede pagina kun je de hele foto terug zien.
Vroege vogels,  Natuur in beeld, heeft op 29 oktober 2015 één van mijn  foto's van de Vuurgoudhaan gepubliceerd in hun nieuwsbrief . Deze nieuwsbrief zag er zo uit. Klik op de foto om een grotere versie te zien. Op de tweede pagina kun je de hele foto terug zien.
In de succesvolle reeks praktijkboeken publiceerde Birdpix/Nederpix in 2015 alweer het vijfde deel, het 'Praktijkboek Wildlife fotografie'. De foto die ik in 2014 heb genomen van de vos in de Oostvaardersplassen is in dit boek gepubliceerd.
Copyright Michel de Beer © 2013 - 2019 | all rights reserved
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu