Biografie - debeerzietzevliegen.nl

Ga naar de inhoud


.Even voorstellen:
Welkom op debeerzietzevliegen.nl, leuk dat je op mijn site aan het kijken bent.
Mijn naam is Michel de Beer. Ik ben geboren in 1973, getrouwd en werk als Applicatiebeheerder in Houten bij 1 van de 21 waterschappen.

Ik fotografeer vanaf 2012 vogels en andere dieren en vind veel voldoening in deze hobby. Natuurfotografie is voor mij meer dan alleen maar een mooi plaatje schieten. Je verdiepen in het onderwerp en een goede voorbereiding kan erg handig zijn voordat je op pad gaat. Maar het allerbelangrijkste blijft toch het genieten van het moment. Het merendeel van mijn foto's heb ik al wandelend door de natuur gemaakt. Een deel van de opnames is gemaakt vanuit een schuilhut of liggend onder een camouflagenet. Op de pagina locaties kun je meer lezen over de natuurgebieden waar ik regelmatig fotografeer.


Sinds 2017 heb ik ook een webshop bij werkaandemuur.nl. Je kunt daar mijn foto's kopen op canvas, aluminium, hout of plexiglas. De link naar de webshop vind je hier. Heb je een foto gezien op mijn site die niet in de shop staat dan kan ik deze op verzoek ook daar plaatsen zodat deze besteld kan worden op een canvas.

Aangezien ik al redelijk wat ervaring had met Photoshop, gebruik ik deze software ook voor het nabewerken van mijn foto's.

Ik ben ook lid van het WNF en natuurlijk van de Vogelbescherming Nederland. Het is heel leerzaam te kijken naar andermans werk en ook een kritische beoordeling te krijgen van collega natuurfotografen. Dit kun je heel goed doen op de Website Birdpix. Op deze site post ik zo af en toe een foto om wat feedback te krijgen, en kijk ik regelmatig om te leren van andermans werk.


Mocht je willen reageren dan kan dat persoonlijk naar mij via het menu contact of door een publieke reactie te plaatsen in het gastenboek. Je reactie stel ik bijzonder op prijs!


Heel veel kijkplezier toegewenst met de foto's op mijn website.


Copyright informatie
Alle foto’s en teksten op deze website zijn eigendom van Michel de Beer, debeerzietzevliegen.nl Deze mogen NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de fotograaf.

Copyright Michel de Beer © 2019 | alle rechten voorbehouden
Terug naar de inhoud