Biografie - debeerzietzevliegen.nl

Ga naar de inhoud

Biografie.Even voorstellen:
Welkom op debeerzietzevliegen.nl, leuk dat je op mijn site aan het kijken bent.


Hallo, ik ben Michel de Beer. Ik fotografeer vanaf 2012 vogels en andere dieren en vind veel voldoening in deze hobby. Natuurfotografie is voor mij meer dan alleen maar een mooi plaatje schieten. Je verdiepen in het onderwerp en een goede voorbereiding kan heel handig zijn voordat je op pad gaat. Maar het allerbelangrijkste blijft toch het genieten van het moment. Een deel van mijn foto's heb ik al wandelend door de natuur gemaakt. Veel foto's zijn vanuit een schuilhut of liggend onder een camouflagenet gemaakt. Op de pagina locaties kun je meer lezen over de natuurgebieden waar ik regelmatig fotografeer.


Fotograferen buiten Nederland doe ik ook heel  graag. Dit doe ik altijd met Erik, mijn foto maatje, goede vriend en familie. Wil je meer van Erik zien, klik dan even hier om naar zijn website te gaan.


Ik heb ook een webshop bij werkaandemuur.nl. Je kunt daar mijn foto's kopen op canvas, aluminium, hout of plexiglas. De link naar de webshop vind je hier. Heb je een foto gezien op mijn site die niet in de shop staat dan kan ik deze op verzoek ook daar plaatsen zodat deze besteld kan worden.


Mocht je willen reageren dan kan dat via het het gastenboek. Je reactie stel ik bijzonder op prijs!


Heel veel kijkplezier toegewenst met de foto's op mijn website.


Copyright informatie
De foto’s en teksten op deze website zijn eigendom van Michel de Beer, debeerzietzevliegen.nl Deze mogen NIET worden verveelvoudigd,  gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke  vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande toestemming van de fotograaf.

Copyright Michel de Beer © 2024 | alle rechten voorbehouden
Terug naar de inhoud