Biografie - debeerzietzevliegen.nl

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:.Even voorstellen:
Welkom op debeerzietzevliegen.nl, ik hoop dat je net zo veel plezier beleeft aan het kijken naar mijn foto's als ik heb gehad tijdens het maken!
Mijn naam is Michel de Beer en ik woon in Maarssenbroek. Ik ben geboren in 1973 en ben getrouwd met Sylvia. Ik werk als Applicatiebeheerder bij het waterschap in Houten. Mijn hobby's zijn: Fotografie, Vissen, Gitaar spelen en het bouwen en repareren van computers en laptops.

Ik fotografeer vanaf 2012 vogels en andere dieren die ik tegenkom en vind veel voldoening in deze hobby. Natuurfotografie is voor mij meer dan alleen maar een mooi plaatje schieten. Je verdiepen in het onderwerp en een goede voorbereiding kan erg handig zijn voordat je op pad gaat. Maar het allerbelangrijkste blijft toch het genieten van het moment. Het merendeel van mijn opnames is al wandelend door de natuur gemaakt. Een deel van de opnames is gemaakt vanuit een schuilhut of liggend onder een camouflagenet. Op de pagina locaties kun je meer lezen over de natuurgebieden waar ik fotografeer.


Sinds 2017 heb ik ook een webshop bij werkaandemuur.nl. Je kunt daar mijn foto's kopen op canvas, aluminium, hout of plexiglas. De link naar de webshop vind je hier. Heb je een foto gezien op mijn site die niet in de shop staat dan kan ik deze op verzoek ook daar plaatsen zodat deze besteld kan worden op een canvas.

Aangezien ik al redelijk wat ervaring had met Photoshop, gebruik ik deze software ook voor het bewerken van mijn foto's. Programma's als Digital Photoprofessional 4 en Neatimage gebruik ik ook regelmatig.

Ik ben ook lid van het WNF en natuurlijk van de Vogelbescherming Nederland. Het is heel leerzaam te kijken naar andermans werk en ook een kritische beoordeling te krijgen van collega natuurfotografen. Dit kun je heel goed doen op de Website Birdpix. Op deze site post ik zo af en toe een foto om wat feedback te krijgen, en te leren van andermans werk.


Mocht je willen reageren dan kan dat persoonlijk naar mij via het menu contact of door een publieke reactie te plaatsen in het gastenboek. Je reactie stel ik bijzonder op prijs!


Heel veel kijkplezier toegewenst met de foto's op mijn website.


Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu