Biografie - debeerzietzevliegen.nl

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:.Even voorstellen:
Welkom op debeerzietzevliegen.nl, ik hoop dat je net zo veel plezier beleeft aan het kijken naar mijn foto's als ik heb gehad tijdens het maken!
Mijn naam is Michel de Beer en ik woon in Maarssenbroek. Ik ben geboren in 1973 en ben getrouwd met Sylvia. Ik werk als Applicatiebeheerder bij het waterschap in Houten. Mijn hobby's zijn: Fotografie, Vissen, Gitaar spelen en het bouwen en repareren van computers en laptops.

Ik fotografeer vanaf 2012 vogels en andere dieren die ik tegenkom en vind veel voldoening in deze hobby. Natuurfotografie is voor mij meer dan alleen maar een mooi plaatje schieten. Je verdiepen in het onderwerp en een goede voorbereiding kan erg handig zijn voordat je op pad gaat. Maar het allerbelangrijkste blijft toch het genieten van het moment. Het merendeel van mijn opnames is al wandelend door de natuur gemaakt. Een klein deel van de opnames is gemaakt vanuit een schuilhut of liggend onder een camouflagenet. Op de pagina locaties kun je meer lezen over de natuurgebieden waar ik fotografeer.

Aangezien ik al redelijk wat ervaring had met Photoshop, gebruik ik deze software ook voor het bewerken van mijn foto's. Programma's als Digital Photoprofessional 4 en Neatimage gebruik ik ook regelmatig.

Ook ben ik lid van het WNF en natuurlijk van de Vogelbescherming Nederland. Het is heel leerzaam te kijken naar andermans werk en ook een kritische beoordeling te krijgen van collega natuurfotografen. Dit kun je heel goed doen op de Website Birdpix. Op deze site post ik zo af en toe een foto om wat feedback te krijgen, en te leren van andermans werk.


Mocht je willen reageren dan kan dat persoonlijk naar mij via het menu contact of door een publieke reactie te plaatsen in het gastenboek

Je reactie stel ik bijzonder op prijs!

Heel veel kijkplezier toegewenst met de foto's op mijn website.       Mijn apparatuur

            Voor het maken van de foto's op deze website heb
            ik gebruik gemaakt van de volgende uitrusting:

            Canon EOS 5D mark III
            Canon EOS 7D mark II

            Canon EF 100mm f/2.8L Macro IS USM
            Canon EF 16-35mm f/4L IS USM
            Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L II USM
            Canon EF 500mm F/4.0L IS II USM
            Canon Extender EF 1.4x III

            Statieven
            Fotorugzak
            Camouflagenet

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu